#1 2014-04-22 13:32:13

zelek13

Nowy użytkownik

Punktów :   

CV-zelek13

Imię: Bartosz
Miejsce Zamieszkania:Ostrowiec Świętokrzyski,woj.Świętokrzyskie
Kontakt(Skype,Fb) : Skype: zelek .   Facebook: Bartosz Żelazowski
3 zdania o sobie: Witam mam na imię Bartek chodze do szkoły podstawowej im. Stanisłąwa Konarskiego w Ostrowcu Św. 1kwietnia  pisałem test szostoklasisty, na probnym miałem 37pkt,a na tym po wstępnym przeliczeniu 39. Jestem Dysgrafikiem czyli brzydko pisze. Jestem profesjonalnym kierowcą tirów w ets 2. Jestem miłą, kulturalną, szczerą i pomocną osobą. Uważam, że trzeba mieć tolerancje dla każdego, bo to jest też człowiek który ma swoje decyzje, swój mózg oraz serce, i inni nie rozumieją, że go mogą ranić. Gram w lokalnym klubie Kszo w piłkę nożą. Mój tata jeździ na trasach międzynarodowych Daf-em xf105 Ssc Super spacecab który jest moją najulubieńszą ciężarówką, a moja mama jest stomatologiem. Umiem komunikować się w językach obcych w hiszpańskim, angielskim, niemieckim. Troche więcej niż 3, ale to chyba lepiej.
3 zdania dlaczego TransCargo:Ponieważ obserwuje was od 16marca ale teraz zdecydowałem się do was dołączyć. Widze, że panuje miła atmosfera,są mili kierowcy. A także macie interesujący tabor, ale mnie jest obojętna jaka jest ciężarówke byle jeździć.

Stopka forum

RSS